Velkommen til Patrade EXTRANET

Hvad er EXTRANET?

EXTRANET er kort fortalt et værktøj til lettelse af administrationen af din sagsportefølje hos PATRADE A/S. På EXTRANET kan du bl.a. få vist en samlet oversigt over tidsfrister, som du skal overholde for at sikre, at du til enhver tid har den bedst mulige immaterialle beskyttelse. Du kan ligeledes få vist en oversigt over milepæle i din sagers forløb, få vist en samlet økonomisk oversigt over en given sag samt downloade dokumenter eller eventuelle modhold - blot for at nævne et par af de muligheder, som EXTRANET indeholder.

Hvordan opnåes adgang til EXTRANET?

For at få adgang til EXTRANET skal du tegne en EXTRANET-aftale med PATRADE A/S. Herefter vil du få udstedt et personligt brugernavn samt password, hvormed du får adgang til din sagsportefølje på EXTRANET. Du kan bestille en EXTRANET-aftale ved at klikke her.

Er EXTRANET sikkert?

De informationer, der er tilgængelige på EXTRANET, bliver præsenteret via en krypteret forbindelse. Sammen med en password-baseret login-rutine, der baserer sig på såvel computer-specifikt som sessions-specifikt ID, er dette med til at sikre, at informationerne på EXTRANET ikke falder i de forkerte hænder.

Samme system - nyt design

Siden lanceringen af EXTRANET i 2007 er mange features tilføjet, men designet har forblevet det samme. Med fusionen af EXTRANET med vores andet IT-system, IP Highlighter, har vi valgt at give EXTRANET en kærkommen ansigtsløftning, så systemet nu fremstår nyt og friskt. Men bag facaden er alt ved det gamle - de samme muligheder og de samme værktøjer, som vores mange brugere holder af - blot i en moderne indpakning.

Log-in

Indtast brugernavn og password for at logge ind

Extranet fungerer ikke i Internet Explorer fra januar 2022.

Log-in
Adresse Ceresbyen 75; DK-8000 Århus C
Telefon +45 7020 3770
Telefax +45 7020 3771