LOG-IN    
 
     

EXTRANET


http://extranet.patrade.dk - værktøj til lettelse af administrationen af Deres sagsportefølje.Log-in
 

Hvad er EXTRANET?
EXTRANET er kort fortalt et værktøj til lettelse af administrationen af din sagsportefølje hos PATRADE A/S. På EXTRANET kan du bl.a. få vist en samlet oversigt over tidsfrister, som du skal overholde for at sikre, at du til enhver tid har den bedst mulige immaterialle beskyttelse. Du kan ligeledes få vist en oversigt over milepæle i din sagers forløb, få vist en samlet økonomisk oversigt over en given sag samt downloade dokumenter eller eventuelle modhold - blot for at nævne et par af de muligheder, som EXTRANET indeholder.

Hvordan opnåes adgang til EXTRANET?
For at få adgang til EXTRANET skal du tegne en EXTRANET-aftale med PATRADE A/S. Herefter vil du få udstedt et personligt brugernavn samt password, hvormed du får adgang til din sagsportefølje på EXTRANET. Du kan bestille en EXTRANET-aftale ved at klikke her.

Er EXTRANET sikkert?
De informationer, der er tilgængelige på EXTRANET, bliver præsenteret via en krypteret forbindelse. Sammen med en password-baseret login-rutine, der baserer sig på såvel computer-specifikt som sessions-specifikt ID, er dette med til at sikre, at informationerne på EXTRANET ikke falder i de forkerte hænder.Adresse Ceresbyen 75  ·  DK-8000 Århus C        Telefon +45 7020 3770        Telefax+45 7020 3771        E-mailinfo@patrade.dk